All-in-one web analytics.

Könnyű és barátságos analitika. Kövesd nyomon felhasználóid útját, játssz le munkameneteket, gyűjts hőtérképeket és még sok mást.

Analitika

Jó és jó kinézetű analitika

Valaha úgy érezted, hogy túl sok információ van előtted, és nem tudod, mit jelent? Biztosítunk neked egy tiszta és egyszerű felületet, könnyen érthető elemzésekkel.

Látogatói viselkedés

Értsd meg a felhasználóidat

A felhasználók megértése kulcsfontosságú ahhoz, hogy megtanuljuk, hogyan javíthatjuk weboldalunkat. Ellenőrizze minden látogató útvonalát és azt, hogy mit csinálnak az oldalon, anélkül, hogy megsértenénk a magánéletüket.

Valós idejű adat

Valós idejű látogatói elemzés

Kíváncsi vagy valós idejű adatokra? Ellenőrizheted, hogy hány felhasználó van online, mely eszközök a legnépszerűbbek és mely oldalak a leggyakrabban látogatottak.

Adatvédelem

Soha nem adjuk el az adataidat, a tiéd marad!

Miért választanád ezt a szolgáltatást, ha elérhető a Google Analytics? Mert adataid számítanak, sosem adjuk el azokat, és teljes mértékben irányításod alatt állnak. Bármikor törölheted őket!

Munkamenet rögzítés

Felvétel és visszajátszás látogatói munkamenetek

Ez egyszerűen a legjobb módja annak, hogy lássuk a látogatók útját a webhelyen. Mit kattintanak, hova mennek, és mit szeretnek és nem értenek. Könnyedén visszajátszhatjuk a munkameneteiket, és pontosan láthatjuk, mit tettek.

Hőtérképek

Hőtérképek követése

A Heatmapok egy nagyon könnyen használható funkció, amely lehetővé teszi az oldalak tesztelését a webhelyeden, és megérti, hogy mely részeket használják leginkább a felhasználók a webhelyeden.

Válassza ki a tökéletes tervet Önnek.

Válassza ki és szerezze be a terveit az igényei alapján.

 

Own your analytics.

Simple to understand analytics, yet highly powerful.